Zo | 28-04-2024 om 14:30u
Elsendorp 1 - Toxandria 1
Zo | 21-04-2024 Uitslag: 0 - 1
Verdiende overwinning Toxandria
Toxandria heeft tegen Fiducia uit De Rips een dik verdiende overwinning behaald. In de eerste helft hadden de oranjemannen een veldoverwicht. De gastheren kregen in de 14e minuut de kans om op voorsprong te komen, maar een goede aanval over rechts ging helaas net niet aan de goede kant van de paal. Fiducia stelde hier weinig tegen over. Doelman Dirk hoefde maar 1 keer handelend optreden bij een vrije trap van de gasten, zodat iedereen ging rusten met een brilstand.
Na de rust kreeg Koen meteen de kans om de oranjemannen op voorsprong te zetten, maar helaas raakte hij de bal niet goed genoeg. De ene na de andere aanval rolde nu richting Fiducia doel en in de 74e minuut was het dan eindelijk raak. Tiego rondde een goede actie over links zelf af door in de korte hoek raak te schieten: 1-0. Nog geen minuut later verdubbelde Toxandria de voorsprong door Rob, die de bal na een vrije trap op curieuze wijze over de doellijn wist te werken. De gehele tweede helft kwamen de gasten er niet meer aan te pas en had Dirk het vrij rustig. Het wachten was op meer doelpunten van de thuisploeg, maar de goede kansen die Toxandria nog kreeg werden niet benut zodat de wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning.
Volgende week naar Oostrum voor de volgende 3 punten?