Zo | 03-11-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Merselo 1
Zo | 20-10-2024 Uitslag: 2 - 1
Onverdiende nederlaag Toxandria
Toxandria is tegen Holthees-Smakt tegen een nederlaag opgelopen, die gezien het spel en de kansen niet had mogen gebeuren. De gehele wedstrijd kreeg keeper Dirk niets te doen,  maar na 90 minuten had Holthees wel 2 keer gescoord en Toxandria maar 1 keer.
Toxandria begon goed en geconcentreerd aan de wedstrijd en de gasten moesten het van fysiek spel en lange halen hebben, maar kwamen met dit spel amper in de buurt van het Toxandria doel. Enkele minuten voor rust kwamen de gasten geheel tegen de verhouding in op voorsprong, toen een schotje van buiten de 16 van richting werd veranderd en Dirk geheel kansloos was: 0-1. Nog voor rust kreeg Toxandria de kans op de gelijkmaker, maar Jeroen kwam een teenlengte te kort om een goede voorzet van Tiego te bekronen met een doelpunt zodat de gasten geheel tegen de verhouding in met een voorsprong gingen rusten.
Na de rust was het een en al Toxandria wat de klok sloeg en in de 52e minuut kwam Toxandria verdiend op gelijke hoogte, toen Jeroen een voorzet van Cas afrondde en de oranjemannen langs Holthees schoot: 1-1. Er volgde nu een karrevracht aan goede aanvallen op het Holthees doel, maar de beste kansen gingen er helaas voor de goed spelende oranjeploeg niet in en in de 85e minuut kreeg het zelfs de deksel op de neus, toen op het middenveld de bal lullig werd verspeeld en de spits vrij op Dirk af kon en beheerst de winnende treffer scoorde. Een geheel onnodige nederlaag van de thuisploeg na een goede wedstrijd.

Volgende week is Toxandria vrij om op 13 oktober een van de titelkandidaten te ontvangen, BVV’27 uit Blitterswijck.