Aanmelding Pepe's PubQuiz

20-10-2024
Zaterdag 21 december om 20.00 uur gaan we weer gezellig pubkwissen bij Toxandria! Een mooiere start van de kerstvakantie is nauwelijks voor te stellen.

Voor wie de fameuze Pepe’s PubQuiz nog niet kent… Pepe doet het anders! Bijvoorbeeld met beeld en muziek. Elke vraag komt op het grote beeldscherm. Bij elk "denkmoment" is er een ondersteunend sfeermuziekje. Snelheid (lees stress!) en originaliteit zijn kernwaarden. Twee kundige presentatoren begeleiden de kwis. Er valt regelmatig wat te lachen. Is het niet een vraag met een knipoog dan is het wel een kwinkslag in de presentatie. Want entertainment staat voorop. Pepe's PubQuiz verveelt geen moment.

Je speelt de PubQuiz in teams van 4-6 personen. Deelnamegeld is 10 euro per team. Van een team moet minimaal 1 speler lid zijn van Toxandria. Aanmelden doe je uiterlijk 14 december via info@toxandria.com. Na je aanmelding (met teamnaam en captain) ontvang je de betaalinformatie. Wacht niet te lang, want vol = vol. De organisatie ligt weer in de capabele handen van de Toxandria Vets.

Stel je eigen topteam samen en PubQuiz mee!

Bij dit bericht is een bijlage toegevoegd.

Download bijlage
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties