Hoofdprijs EK Spel naar Berghem

01-08-2024
Terwijl alle aandacht van sportminnend Nederland inmiddels is verlegd van het EK voetbal naar de Olympische Spelen, was de organisatie van het Toxandria EK 2024 Spel de afgelopen weken nog druk met het verdelen van de grote prijzenpot onder de winnaars.

Nadat eerder al een groot aantal dagprijzen en loterijprijzen waren uitgedeeld, moest de prijs der prijzen -de hoofdprijs- ook nog worden uitgereikt. Door vakantie van de winnaar duurde dat even. Donderdag was het zover. Rick Timmermans uit Berghem mocht een rijkelijk gevulde envelop met 500 euro, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Willems Logistics uit Rijkevoort, dankbaar in ontvangst nemen.

Het is niet de eerste keer dat Rick een prijs wint met het voorspellen van sportuitslagen geeft hij toe. Normaal gesproken doet hij (niet onverdienstelijk) vooral mee aan tourspellen, maar soms maakt hij ook een uitstapje naar het voetbal moet hij bekennen, groot sportliefhebber als hij is. Zo ook ditmaal bij het Toxandria EK 2024 Spel, op advies van een neefje uit Heesch die zelf ook in de prijzen zal vallen. “Veel prijzen, grote prijzen, goed georganiseerd, leuke spelopzet, meedoen!” was de gouden tip. Het neefje was ervaringsdeskundige: hij deed 2 jaar geleden ook al mee aan het WK Spel van Toxandria, nadat hij bij Toxandria na een voetbalwedstrijd een flyer van het WK Spel uit de kantine had meegenomen.

Met 12 exact juist voorspelde uitslagen in de groepsfase, kwam Rick al snel in de kop van het klassement terecht, om die positie niet meer af te staan. De landen die doorgingen in de volgende rondes wist Rick ook aardig goed te voorspellen. Het exact juist raden van het aantal gescoorde doelpunten -statistisch zorgvuldig berekend door de leerkracht in het basisonderwijs- en daarmee een maximale score deed de rest. Daar deed een onjuist voorspelde Europees kampioen niets meer aan af; de opgebouwde voorsprong was precies genoeg voor Rick om er met de winst -en de hoofdprijs- vandoor te gaan. Proficiat Rick en ongetwijfeld tot over 2 jaar bij het Toxandria WK 2026 Spel!   

Dat zal ook gelden voor de winnaars van de teamprijs, een nieuw en extra spelelement in het Toxandria poolspel. Gezien de vele positieve reacties van de deelnemers een blijvertje. Team “’t Goeie Leve 1” had de 5 beste voorspellers in de gelederen en dus gaan Luuk Suijkerbuijk, Jarvi Jansen, Joost Vernooij, Jarno de Wit en Teun Kuijpers volgend jaar een lang weekend gratis naar het populaire festival Meadow in Rijkevoort. Gefeliciteerd heren!

Alle 95 (!) prijswinnaars proficiat met jullie prijs! Voor alle deelnemers die dit keer niet in de prijzen vielen: over 2 jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen… Graag tot dan!

Organisatie Toxandria EK 2024 Spel
Bart, Frank, Bart, Sandra, René
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties