Wijzigingen bestuur

09-09-2024
Vorige week heeft de eerste bestuursvergadering van het seizoen 2024-2025 plaatsgevonden in de nieuwe samenstelling. Met de 3 nieuwe bestuursleden heeft het bestuur een behoorlijke verjongingskuur ondergaan.

Rob Dekkers volgt Bas Brienen per dit seizoen op met de portefeuille sponsoring. Mailadres van Rob voor alle sponsorgerelateerde zaken: robdekkers@toxandria.com.  

Frans Janssen is begonnen aan zijn laatste bestuursjaar. Na dit seizoen volgt Lars Arends penningmeester Frans op. Dit seizoen zal Lars vast meedraaien in het bestuur. Mailadres van Lars: larsarends@toxandria.com. 

Sjoerd Thijssens wordt (voorlopig) het eerste aanspreekpunt vanuit het bestuur voor activiteiten en de kantinezaken. Mocht je iets willen organiseren voor de club of vragen, suggesties, ideeën hebben die betrekking hebben op de kantine, meld je dan bij Sjoerd. Mailadres: sjoerdthijssens@toxandria.com.

Maar natuurlijk kun je alle bestuursleden ook wekelijks aanspreken in de kantine of op het sportpark. Succes nieuwe bestuursleden! 

De ledenadministratie ligt vanaf nu in handen van oud-bestuurslid Mark Jacobs. Mark is daarmee verantwoordelijk voor het aan- en afmelden van leden. Het mailadres van Mark: markjacobs@toxandria.com. Vanaf deze plaats willen we Hans Willems hartelijk danken voor alle jaren die Hans de functie van ledenadminstrateur vol passie heeft vervuld!  
Terug naar overzicht
Sponsors
Advertenties