Zo | 03-11-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Merselo 1
Zo | 20-10-2024 Uitslag: 2 - 1
Toxandria start beker met ruime nederlaag
Toxandria 1 is het bekertoernooi gestart met een grote nederlaag bij DSV in Sint Tunnis. De thuisploeg, in de competitie twee klassen hoger uitkomend, was de hele wedstrijd heer en meester op een zonovergoten sportpark De Laan. De gasten, met enkele teruggekeerde spelers in de basis en nieuwe trainer langs de lijn, keken na 10 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Toen binnen het half uur ook de derde tegentreffer al moest worden geïncasseerd, was de wedstrijd zo goed als gespeeld. Een vierde treffer van DSV zorgde voor een 4-0 ruststand. Na rust namen de gastheren wat gas terug, waardoor Toxandria, mede door een aantal verse wissels, wat beter in het spel kwam. Tot uitgespeelde kansen leidde dit niet voor de oranjehemden. In de laatste 10 minuten wisten De Snel Voeters nog tweemaal het net te vinden en bepaalden zo de eindstand op 6-0.
Volgende week speelt Toxandria 1 de tweede poulewedstrijd in de beker. Dan is Keldonk, ook een vijfdeklasser, de opponent op sportpark Kampzicht.