Zo | 03-11-2024 om 14:30u
Toxandria 1 - Merselo 1
Zo | 20-10-2024 Uitslag: 2 - 1
Dik verdiende overwinning Toxandria
Toxandria heeft tegen BVV’27 uit Blitterswijck een prachtige maar vooral verdiende overwinning behaald: 3-0.
De eerste helft ging gelijk tegen elkaar op. Toxandria had in de 4e minuut pech dat een prachtige aanval over rechts geen doelpunt opleverde, want een goede voorzet vanaf rechts werd door Marco op de paal geschoten. De oranjemannen probeerden via combinatievoetbal tot succes te komen en kwamen onverwacht in de 45e minuut op voorsprong, toen Ferre een corner vanaf links binnenkopte en Toxandria op slag van rust op een verdiende voorsprong zette.
Direct na rust kreeg Toxandria twee dotten van kansen, maar helaas konden de oranjemannen de voorsprong niet verdubbelen. Dit gebeurde alsnog in de 55e minuut toen, Joost Bastiaan perfect aanspeelde en deze beheerst de 2-0 binnenschoot. Nog geen 5 minuten later was het wederom Bastiaan die de hoofdrol opeiste. Een goede aanval over rechts kwam bij Bastiaan terecht en ongeveer vanaf de achterlijn knalde hij de bal loeihard in het doel (3-0). Een bal die de doelman alleen maar heeft gehoord. De gasten probeerden hierna nog een beter resultaat te behalen, maar toen in de 70e minuut de aanvoerder een terechte rode kaart kreeg was het gedaan met hun aanvalsdrift. Toxandria speelde de wedstrijd hierna professioneel uit en kreeg de kans om de score te verhogen. Na 90 minuten en een prima overwinning was er volop tevredenheid in het kamp van de thuisploeg.
Volgende week een nieuwe thuiswedstrijd als Merselo op bezoek komt.